Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - مشاور رئیس جمهوری و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی به لزوم جایگاه و نگاههای متفاوت به زنان در کشور در همه عرصه ها اشاره و تاکید کرد: نگاهها و دیدگاهها نسبت به زنان به ویژه در استفاده از ظرفیت آنان باید در جامعه تغییر کرده و شیوه یکسانی و ثابتی در نظر گرفته شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، اشرف بروجردی عصر چهارشنبه در مراسم فعال سازی تالار تخصصی مطالعات زنان در مرکز اسناد و کتابخانه ملی با تبریک فرارسیدن چهلمین سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و دهه مبارک فجر وقتی صحبت از زنان جامعه به میان می آید مقصود این نیست که به عنوان موجود دیگری دیده شوند بلکه باید به عنوان انسانهای کار ساز، نقش آفرین و دارای ظرفیت های مختلف باید نگریسته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** نگاه ویژه به ظرفیت های زنان داشته باشیم

وی اضافه کرد: شرایط فرهنگی جامعه ما امروز ایجاب می کند که نگاههای قبلی به جایگاه، مقام و موضع مسئولیت پذیری زنان باید تغییر بافته و نگاه ویژه ای به این قشر داشته باشیم.
مشاور رئیس جمهوری در ادامه با انتقاد از کم توجهی به ظرفیت و توانایی های زنان در عرصه های مختلف به ویژه واگذاری مسئولیت ها و پست های متفاوت به آنان، تصریح کرد: امروز همگان باید در هر جایگاه و موقعیتی چک و چونه زده تا زنان دیده شده و آنها را در همه عرصه ها دریابند.
بروجردی در عین حال گفت: البته برخی از این مشکلات و مسائل به خود زنان برمی گردد که در برهه هایی از تاریخ و زمان در مقابل برخی هجمه ها کوتاه آمده و از حق خود عقب نشسته اند.

** جابجایی دولت ها نباید عامل تغییر تصمیمات و قوانین حوزه زنان باشد

به گفته وی موضوع زنان مختص به جوامع اسلامی نیست بلکه بسیاری از جامعه ها نیز نگاه به زنان را تبعیض آمیز دانسته و سهم این قشر را در همه عرصه ها دست کم می گیرند.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در ادامه به تغییر و تحولات برخی قوانین و تصمیم ها نسبت به جابجایی دولت ها اشاره کرد و گفت: کشور باید در مورد زنان قوانین و تصمیمات را ثابت و غیر قابل تغییر کند چراکه سلیقه ای و شخصی عمل کردن به تصمیمات و تغییرات در مورد استفاده از ظرفیت های زنان در جامعه به ویژه امور کاری و فعالیت ها به چالشی جدی تبدیل شده که باید در این مورد فکری اساسی شود.
مشاور فرهنگی رئیس جمهوری در ادامه سخنان خود با اشاره به رویکردهای اساسی در مورد زنان ، اظهار داشت: رویکرد و گام اول ما باید از رفع نگاه تبعیض آمیز نسبت به زنان آغاز شده و شرایط لازم را برای حضور و استفاده از زنان در موقعیت ها و پست های اجرایی کشور را مهیا کرده و ظرفیت های این قشر نهایت استفاده بعمل آید.
بروجرودی در ادامه تاکید کرد: زنان برای رسیدن به موقعیت مناسب نیازمند پروسه سه مرحله ای شامل اصلاح نگاه نسبت به آنان، پذیرش مسئولیت و اعمال مدیریت هستند تا بروز و ظهور کنند.
به گفته وی زنان همچنین باید تلاش کنند واقعیات وجودی خود را همراه با فهم و درک خود از شرایط اجتماعی در عمل را نشان دهند.

** تالار تخصصی مطالعات زنان محلی برای تدوین برنامه هفتم توسعه

رئیس کتابخانه ملی کشور در ادامه با اشاره به اهداف و ویژگیهای فعال سازی و راه اندازی مجدد تالار تخصصی مطالعات زنان، این مکان را محلی برای حضور پژهشگران و محققان در جهت دستیابی به نتایج و اهداف مهم و اساسی در حوزه زنان عنوان کرد و گفت: محققان با جمع آوری اطلاعات در این گنجینه موجود می توانند در حصول به نتیجه به ویژه در حوزه زنان بهتر و سریع تر به آنچه مدنظر دارند رسیده و بیان خود را مستند نمایند.
بروجردی در ادامه به موضوع منابع و مخازن تهیه و تدوین برنامه های مختلف توسعه کشور اشاره کرد و گفت: بنظر می آید تالار تخصصی مطالعات زنان در مرکز اسناد و کتابخانه ملی می تواند محلی برای تدوین و تهیه بخشهایی از برنامه هفتم توسعه به ویژه در حوزه زنان مد نظر قرار گیرد.
به گفته وی این مرکز و سازمان اعلام آمادگی میکند که در صورت مراجعه محققان و پژوهشگران نهایت همکاری را برای تهیه و تدوین موارد مشابه بعمل آورود.
ادامه دارد....
فراهنگ ** 1355 ** 1823 خبرنگار: علی اکبر قزوینیان ** انتشار: طاهره نبی اللهی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۷۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، دو مجله مطالعات اسلامی حقوق و پژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی به همت مجتمع آموزش عالی علوم‌انسانی اسلامی المصطفی رونمایی شد.

حجت‌الاسلام بناری، رئیس مجتمع آموزش عالی علوم‌انسانی اسلامی المصطفی در آئین رونمایی از دو مجله علمی مطالعات اسلامی حقوق و پژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی مجلات، تدوین و چاپ مجلات پژوهشی را از اصلی‌ترین اولویت‌های مراکز آموزشی پژوهش‌محور توصیف و بر جایگاه ویژه نشریات علمی در حوزه علوم‌انسانی و اسلامی تصریح نمود.

وی ضمن تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه علوم انسانی اسلامی، با بیان اینکه برای مجموعه‌های بین المللی، کاربرد قلمرو علوم انسانی از جایگاه خاصی برخوردار است، خاطرنشان کرد: جامعه المصطفی به عنوان نهاد دینی بین المللی می‌تواند از ابزار علوم انسانی بیشترین بهره برداری را در نشر و بسط معارف ناب الهی داشته باشد.

حجت الاسلام بناری علوم انسانی را بارزترین بستر افزایش گستره نفوذ دانشی در عرصه بین الملل دانست و یادآور شد: در بحث بسیار مهم علوم انسانی، عرصه مجلات و نشریات علمی – تخصصی از جایگاه تأثیرگذاری برخوردارند.

وی با بیان اینکه به روز بودن محتوای مجلات و حرکت آن در خط سیر دانش، نیازمند همکاری و مشارکت گروه‌های علمی است، بر لزوم حمایت و پشتیبانی علمی از مجلات تخصصی تصریح و حضور و نقش افرینی اساتید را قوام و غنای مجلات تخصصی دانست.

رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی اذعان داشت: حرکت به سمت ارتقا رتبه‌های پژوهشی از جمله رویکردهای درخور توجه بوده، مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی خود را موظف به پشتیانی از رویکردهای علمی خروجی محور می‌داند.

طاهری، معاون پژوهش مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی، در آئین رونمایی از مجله‌های مطالعات اسلامی حقوق و پژوهشنامه تبلیغ و ارتباط دینی، گزارشی از روند تدوین مقالات ارائه نمود و تصریح کرد: امیدواریم هر گروه علمی بتواند یک مجله پژوهشی را راه اندازی و تدوین نماید؛ چرا که در مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی جای فصلنامه‌های علمی پژوهشی با رویکردهای متنوع دانشی خالی است.

حجت الاسلام میرصالح حسینی سردبیر مجله پژوهشنامه تبلیغ و ارتباطات دینی نیز در ادامه این مراسم ضمن ارائه گزارشی از مراحل تدوین این نشریه با بیان اینکه این نشریه بعد از ۱۰ سال احیا شده است، خاطرنشان کرد: هدفگذاری هر گروه علمی یک نشریه علمی پژوهشی، بسیار ارزشمند بوده، می‌تواند در ثمربخشی پژوهش‌های علمی و ارتقا دانشی پژوهشی‌ها بسیار مؤثر باشد.

وی با بیان اینکه پژوهشنامه تبلیغ و ارتباطات دینی با تلاش مخلصانه محققان و پژوهشگران به زیور طبع آراسته شده است، خاطرنشان کرد: مقالات ارائه شده در این شماره از پژوهشنامه با همکاری گروه‌های متعدد علمی و اساتید فاخر حوزه و جامعةالمصطفی نگاشته شده است.

علی قبادیان، جانشین سردبیر مجله مطالعات اسلامی حقوق نیز در ادامه ضمن تقدیر از تمام تلاشگران احیای این مجله ارزشمند، از حمایت‌های حجت الاسلام والمسلمین بناری و دکتر حاجی تقدیر و گزارشی از آمار مقالات دریافتی، ارزیابی شده و در دست چاپ ارائه نمود.

وی به برخی از دغدغه‌ها و مشکلات سخت‌افزاری و نرم افزاری تدوین مجلات تخصصی اشاره نمود و اذعان داشت: چاپ مستمر، یکی از الزامات نشریات تخصصی است، تداوم این حرکت علمی ارزشمند و اخذ رتبه‌های پژوهشی نیازمند همکاری همگانی اساتید و پژوهشگران است.

حاجی مدیر گروه حقوق مجتمع آموزش عالی علوم انسانی و اسلامی نیز در بخشی از این مراسم بر اهمیت انعکاس اندیشه‌های ناب اسلامی در بسترهای مختلف دانشی تأکید و پژوهشی را مسیری در تجلی جهاد تبیین عنوان کرد و اذعان داشت: تدوین مجله نخستین گام در اخذ مجوزها و رتبه‌های علمی و بین المللی مراکز آموزشی است؛ توجه توأمان به گسترش تعدد نشریات علمی و اخذ رتبه‌های ملی و بین‌المللی، بسیار ارزشمند، قابل‌تقدیر و تحسین است.

وی تدوین محلات تخصصی مشترک در همکاری با مجموعه‌های بین المللی خارج از کشور و چاپ و نشر آن به زبان‌های متنوع را مورد تاکید قرار داد و اذعان داشت: هدفگذاری تدوین و چاپ حداقل یک مجله عربی و انگلیسی برای سال اینده از الزاماتی است که باید در همکاری و حمایت مجموعه‌های ستادی دنبال شود.

حاجی در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه هم آنی کار اجرایی و پژوهشی، کار را برای میدان داران تدوین مجلات پژوهشی سخت می‌کند، از تلاش مخلصانه و ثمر بخش اساتید، پژوهشگران و محققان تقدیر و تشکر نمود.

کد خبر 6099173 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • ۴۵۰ ویژه برنامه دهه کرامت در سطح استان بوشهر اجرا می‌شود
  • اعلام ویژه برنامه‌های دهه کرامت در سومین حرم اهل‌ بیت(ع)
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس