Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه وزارت کشور محور اجرای تصمیمات و برنامه‌های نظام و دولت است؛ گفت: وزارت کشور کار تدوین و آماده سازی برنامه هفتم توسعه را با هدف کمک به توسعه و آبادانی کشور آغاز کرده است. تاریخ انتشار: 14:53 - 13 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۳۴۱۰ خبرگزاری میزان -  طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جواد ناصریان امروز در نشست تدوین برنامه هفتم توسعه در حوزه ماموریت‌های وزارت کشور که با حضور جلال درخشه رییس مرکز مطالعات و آموزش وزارت کشور برگزار شد، گفت: توسعه بدون برنامه معنا و مفهوم ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: وزارت کشور به عنوان وزارتخانه‌ای که دخیل در همه تصمیم گیری‌ها و نظام اجرایی کشور است؛ کار تدوین برنامه هفتم توسعه را زودتر از موعد مقرر با همکاری مرکز مطالعات وزارت کشور آغاز کرده است.
ناصریان با اشاره به اینکه هنوز کار تدوین برنامه هفتم توسعه در سازمان برنامه و بودجه کشور آغاز نشده است؛ گفت: با توجه به اهمیت موضوع و نیاز کشور به برنامه‌های دقیق توسعه‌ای و از سوی دیگر جایگاه حاکمیتی وزارت کشوردر نظام توسعه کشور، کار بررسی و مطالعات کارشناسی برنامه هفتم توسعه دراین وزارتخانه شروع شده است.   بیشتر بخوانید:  مسئولیت استانداران در نظارت بر حسن اجرای مصوبات ابلاغی ستاد ملی مدیریت کرونا   وی تاکید کرد: برنامه هفتم توسعه آخرین برنامه‌ای است که ما را در سند چشم انداز ۱۴۰۴ قرار می‌دهد و برای همین نیاز به دقت و کار کارشناسی فراوان در تنظیم نهایی این برنامه داریم.
ناصریان با بیان اینکه کشور در شرایط سخت تحریمی قرار دارد؛ گفت: این وضعیت نظام بودجه‌ای کشور را در مضیقه جدی قرار داده است و باید با شناخت صحیح از توانمندی‌ها و امکانات اقتصادی کشور، به تدوین برنامه هفتم توسعه همت گماریم.
معاون وزیر کشور در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به اینکه امروز در اثر نظام تحریم‌های دشمن، منابع ارزی کشور چه در بخش نفتی و غیر نفتی بتحت تاثیر قرار گرفته است، گفت: مشکلات در تامین منابع ارزی اعم از تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و صادرات باعث ایجاد چالش در درآمد‌های مالیاتی هم شده است.
ناصریان با تاکید بر اینکه باید با در نظر گرفتن جمیع جهات برنامه هفتم توسعه؛ افزود: شناخت درست از ظرفیت‌های اقتصادی کشور، منابع درآمدی جدید و تبدیل چالش‌ها به فرصت‌ها امری ضروری است.
معاون توسعه وزارت کشور تصریح کرد: تلاش داریم با مطالعات گسترده و اخذ نظرات نخبگان درون سازمانی برنامه‌ای عملیاتی و با اولویت نیاز‌ها و مشکلات اساسی کشور تدوین کنیم.
ناصریان نقش وزارت کشور را به عنوان محور اجرای این برنامه بسیار مهم برشمرد و گفت: وزارت کشور جایگاه میان داری در اجرای تصمیمات کلان حاکمیتی دارد و نقش مستقیم در عملیاتی کردن تصمیمات حاکمیتی در حوزه‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و عمرانی دارد.   انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت کشور تدوین برنامه هفتم توسعه وزارت کشور کار تدوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۸۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بررسی جزئیات پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از این جلسه در خصوص نهایی‌سازی پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی بیان کرد: در جلسه 198 مورخ 11/02/1403 شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی مطرح و به اتفاق آراء کلیات آن تصویب و مقرر شد جزئیات سند مذکور در جلسات آتی شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: در این جلسه ابتدا اصول و مبانی ارزشی سند مورد بحث قرار گرفت و لزوم توجه به این مبانی و اصول در تمام ابعاد علم و فناوری‌های کوانتوم مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مقرر شد در پیوست سند به تفصیل بیشتری از منظر فلسفه علم و فناوری به این حوزه پرداخته شود.

دکتر افتخاری بیان کرد: سپس برخی بندهای چشم‌انداز، اهداف کلان و شاخص‌های ارزیابی به‌منظور ارتقای امنیت ملی، تأمین نیازهای راهبردی و خلق ارزش افزوده در اقتصاد دانش‌بنیان در 7 محور اصلی آموزش عالی و نیروی انسانی، دستاوردهای علمی، پژوهش‌های کابردی، توسعه فناوری و توسعه محصول، اثربخشی، زیست‌بوم نوآوری و مشارکت بین‌المللی در این حوزه مطرح شدند که در پایان به اتفاق آراء بخش اصول و مبانی، چشم انداز و قسمت‌هایی از اهداف کلان و شاخص‌ها با انجام برخی اصلاحات تصویب شد.

دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری گفت: در این جلسه، ستاد میزبان تعدادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شریف بود که در حوزه‌های مرتبط با سیاستگذاری علم و فناوری به تحصیل مشغول هستند. به این ترتیب، این فرصت برای دانشجویان مستعد کشور، که فعالان آینده حکمرانی علم و فناوری ما هستند، فراهم شد تا فرآیند تصمیم‌گیری و سیاستگذاری، و تنوع مباحث آن را از نزدیک مشاهده کنند.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در خصوص شایعات تغییر در مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی ضمن تأکید بر رصد تغییرات میدانی مرتبط با مصوبات در شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: هیچ گونه تغییری در این مصوبه صورت نپذیرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست معاونان عمرانی ادوار وزارت کشور برگزار شد
  • آغاز بررسی جزئیات پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • تبریز میزبان نشست ملی هم اندیشی رؤسای گروه‌های توسعه ورزش همگانی
  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • برنامه بازی‌های هفته بیست و هفتم لیگ برتر + ساعت پخش
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش