Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه وزارت کشور با تاکید بر شناخت درست ظرفیت‌های اقتصادی کشور، منابع درآمدی جدید و تبدیل چالش‌ها به فرصت‌ها، گفت: کار بررسی و مطالعات کارشناسی برنامه هفتم توسعه در این وزارتخانه شروع شده است.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جواد ناصریان در نشست روز دوشنبه تدوین برنامه هفتم توسعه در حوزه مأموریت‌های وزارت کشور با تاکید بر اینکه توسعه بدون برنامه معنا و مفهوم ندارد، گفت: وزارت کشور به عنوان وزارتخانه‌ای که دخیل در همه تصمیم‌گیری‌ها و نظام اجرایی کشور است؛ کار تدوین برنامه هفتم توسعه را زودتر از موعد مقرر با همکاری مرکز مطالعات وزارت کشور آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هنوز کار تدوین برنامه هفتم توسعه در سازمان برنامه و بودجه کشور آغاز نشده است، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع و نیاز کشور به برنامه‌های دقیق توسعه‌ای و از سوی دیگر جایگاه حاکمیتی وزارت کشور در نظام توسعه کشور، کار بررسی و مطالعات کارشناسی برنامه هفتم توسعه در این وزارتخانه شروع شده است.

معاون توسعه وزارت کشور تاکید کرد: برنامه هفتم توسعه آخرین برنامه‌ای است که ما را در سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ قرار می‌دهد و برای همین نیاز به دقت و کار کارشناسی فراوان در تنظیم نهایی این برنامه داریم.

ناصریان با بیان اینکه کشور در شرایط سخت تحریمی قرار دارد، گفت: این وضعیت نظام بودجه‌ای کشور را در مضیقه جدی قرار داده است و باید با شناخت صحیح از توانمندی‌ها و امکانات اقتصادی کشور، به تدوین برنامه هفتم توسعه همت گماریم.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به اینکه امروز در اثر نظام تحریم‌های دشمن، منابع ارزی کشور چه در بخش نفتی و غیر نفتی تحت تأثیر قرار گرفته است، تصریح کرد: مشکلات در تأمین منابع ارزی اعم از تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی و صادرات باعث ایجاد چالش در درآمدهای مالیاتی هم شده است.

معاون توسعه وزارت کشور با تاکید بر در نظر گرفتن جمیع جهات برنامه هفتم توسعه، افزود: شناخت درست از ظرفیت‌های اقتصادی کشور، منابع درآمدی جدید و تبدیل چالش‌ها به فرصت‌ها امری ضروری است.

ناصریان تصریح کرد: تلاش داریم با مطالعات گسترده و اخذ نظرات نخبگان درون سازمانی برنامه‌ای عملیاتی و با اولویت نیازها و مشکلات اساسی کشور تدوین کنیم.

وی نقش وزارت کشور را به عنوان محور اجرای این برنامه بسیار مهم برشمرد و گفت: وزارت کشور جایگاه میان داری در اجرای تصمیمات کلان حاکمیتی دارد و نقش مستقیم در عملیاتی کردن تصمیمات حاکمیتی در حوزه‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و عمرانی دارد.

کد خبر 437015

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ظرفیت های اقتصادی سند چشم انداز 20 ساله وزارت کشور معاون توسعه وزارت کشور اقتصاد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تدوین برنامه هفتم توسعه برنامه هفتم توسعه وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۹۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش گفت:در قالب فعالیت‌های این کارگروه، چهار آیین‌نامه متناسب با ارتقا فرهنگ هواداری تدوین شود تا با عزم و اراده‌ی جدی از اتفاقات غیر‌فرهنگی جلوگیری شود.

به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، در جلسه کارگروه ارتقا فرهنگ هواداری، سید‌محمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای، مریم کاظمی‌پور معاون توسعه ورزش بانوان، داود آذرنوش مشاور فرهنگی وزیر، حجت‌الاسلام علی احدی مدیرکل دفتر فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و دیگر اعضا حضور داشتند.

سیدمحمدشروین اسبقیان با اشاره به اتفاقات اخیر در لیگ برتر و دستور وزیر ورزش و جوانان مبنی بر پیگیری این موضوع تصریح کرد: رییس فدراسیون فوتبال بلافاصله در پی این دستور جلسه‌ای با همکاران خود داشتند و قرار است جلسه‌ای نیز با قید فوریت با حضور مسئولان وزارت ورزش و جوانان با رئیس فدراسیون و مسئولان ارکان انضباطی و اخلاقی این فدراسبون برگزار شود و امیدوارم با تدبیر و تصمیم‌گیری مناسب، راهکارهای مناسب برای جلوگیری از ناهنجاریهای اخلاقی اتخاذ شود.

معاون توسعه‌ ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزشی جوانان اهمیت کارگروه جلسه کارگروه ارتقا فرهنگ هواداری را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: این کارگروه از جمله مهم‌ترین کارگروه‌هایی است که فعالیتش آغاز شده است و در راستای تسری ارزش‌های اخلاقی در فضای فرهنگ هواداری اثرات مثبتی خواهد داشت.

او ادامه داد: قرار است در قالب فعالیت‌های این کارگروه، چهار آیین‌نامه متناسب با ارتقا فرهنگ هواداری تدوین شود تا با عزم و اراده‌ی جدی از اتفاقات غیر‌فرهنگی جلوگیری شود.

در ادامه در خصوص آیین‌نامه‌ی تشکیل کانون هواداری که از فصل بعد به عنوان یک الزام برای باشگاه‌ها قرار خواهد داشت، بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با اصلاح و تکمیل آیین‌نامه، برای اجرا، ابلاغ شود.

مریم کاظمی‌پور معاون توسعه‌ی ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، تشکیل کانون هواداران باشگاه‌ها را به عنوان یک ضرورت مورد توجه قرار داد و نسبت به قرارگرفتن معاونت بانوان در ساختار اداری کانون‌های هواداری نکاتی را مطرح کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معین وزارت اقتصاد طالبان: در دوران جمهوریت «فساد» به فرهنگ تبدیل شده بود/ به عنوان فردی «شیعه» با صلاحیت کامل در ساختار امارت اسلامی مشغول هستم
  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد