Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، هفتمین شماره فصلنامه علمی ترویجی مطالعات علوم قرآن منتشر شد.

«بررسی مسئله الگوی حجت برای ساخت سبک زندگی اسلامی» نوشته محمدصادق یوسفی‌مقدم؛ «تحلیل روش تفسیری قاضی نورالله شوشتری در «کشف القناع عما وقع فی تفسیر البیضاوی من خلل و زلل؛ حاشیة القاضی نورالله التستری علی تفسیر البیضاوی» اثر محمدرضا فاضلی و محمد علیدادی؛ «بررسی جواز یا عدم جواز استفاده از تولیدات تراریخته از منظر قرآن کریم» به قلم بهنام قنبرپور و جابر رضایی جنید از جمله مقالات این شماره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین «فرجام مقاومت یا سازش با دشمن از منظر قرآن کریم» نوشته نادره رحیمی نزادقره آغاج و ریحانه حقانی؛ «راهبردهای مقاومت پیامبر اکرم| و جامعه ایمانی در برابر دشمنان از نگاه قرآن کریم» به قلم سیدمحمدباقر موسوی ای نجدان؛ «چرایی منع از استغفار برای مشرکان، کفار و منافقان در قرآن کریم» اثر ندا هراتی اردستانی و سیدمجتبی میردامادی و «انواع روایات تأویلی سوره هود درباره امام علی (علیه السلام) نوشته محمدهادی قهاری کرمانی از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.

فصلنامه مطالعات علوم قرآن در بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags)؛ پایگاه استنادی سیولیکا (Civilica)، پایگاه استنادی جهاد دانشگاهی ((SID؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir) کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir) و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه می‌شود.

کد خبر 5302706

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد صادق یوسفی مقدم قرآن کریم فعالیت های قرآنی فعالیت های قرآنی اربعین 1400 حسینیه مهر قرآن قرآن کریم محرم 1400 کربلا عاشورا خبرگزاری مهر انقلاب اسلامی ایران حضرت رقیه سازمان تبلیغات اسلامی انقلاب نجف اشرف قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۵۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در کابل به ایستگاه آخر رسید

نخستین بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در کابل با ترسیم تابلویی زیبا از وحدت مذاهب با حضور وزیر مهاجرین طالبان و برخی شخصیت‌های مختلف علمی، فرهنگی و سیاسی پس از یک هفته به کار خود پایان داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، بزرگترین نمایشگاه قرآنی کابل که با شعار «جامعه افغانی تربیت قرآنی» چهارشنبه 12 اردیبهشت گشایش یافته بود پس از یک هفته و به تصویر کشیدن تابلوی زیبا از هنرمندی‌ها، توانمندی‌های قرآنی و وحدت مذاهب به کار خود پایان داد.

این نمایشگاه با 25 غرفه که در قصر دارالامان کابل برگزار شده بود شاهد یک هفته استقبال و بازدید بی‌نظیر اقشار مختلف مردم و مقامات طالبان بود که وحدت مذاهب اسلامی را به تصویر کشید.

«خلیل الرحمان حقانی» وزیر مهاجرین طالبان نیز به همراه هیئتی ضمن بازدید از نمایشگاه بزرگ قرآنی و حضور در مراسم اختتامیه به قاری ایرانی چشم روشنی داد.

.

برخی علما و شخصیت‌های فرهنگی ضمن استقبال از این نمایشگاه بر این نکته تاکید داشتند که مسیر هنر برای معرفی آثار قرآنی تاثیرگذار است.

آخرین روزهای این نمایشگاه قرآنی نیز با افزایش بازدید مقامات و علما همراه بود، آیت الله «محمد هاشم صالحی مدرس» رئیس شورای علمای شیعه و آیت الله «سید محسن حجت کابلی» از علمای برجسته افغانستان، «عبداللطیف منصور» وزیر انرژی و آب طالبان همچنین «سید حسن مرتضوی» معاون سفارت ایران، «سید روح الله حسینی» رایزن فرهنگی ایران در کابل، «عبداللطیف نظری» معاون وزارت اقتصاد طالبان و مقاماتی از برخی سفارتخانه‌های خارجی نیز در شمار بازدیدکنندگان این نمایشگاه بزرگ قرآنی حضور داشتند.

گشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستانمیزبانی از دختران افغان در دومین روز نمایشگاه قرآن کابلحضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت

تاکید به این که همه امور زندگی باید قرآنی باشد از خواسته‌های مهم برخی بازدیدکنندگان و علما در این نمایشگاه قرآنی بود.

روز دخترانه، برگزاری جشن تکلیف برای 2 هزار فرشته‌های کابلی نیز از دیگر جلوه‌های این نمایشگاه بزرگ قرآنی در کابل بود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در کابل به ایستگاه آخر رسید
  • کتابخانه شخصی مرحوم کریم مجتهدی در اتاق کارش دایر شد
  • کریم منصوری: «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • برگزاری محفل انس با قرآن کریم در منزل شهید علی قرلی + تصاویر